Computer APK

Het is erg belangrijk om je computer regelmatig te onderhouden om defecten, gegevens verlies en een trage computer te voorkomen. Laat Exoid dit voor je doen met een computer APK.

Een computer APK wordt jaarlijks aangeraden

Eigenaar / HBO-ICT student

Je wilt natuurlijk een computer of laptop die zo goed mogelijk werkt en ook blijft werken. Maar na een jaar begin je al de eerste (kleine) problemen te ondervinden. Misschien wordt je laptop opeens een stuk warmer of start je computer veel langzamer op dan normaal. Na een aantal jaar kun je al een kop koffie zetten terwijl je computer bezig is met Word openen. 

Dit zijn allemaal gevolgen van het ouder worden van je systeem. Gelukkig is er een oplossing: een computer APK. Hierbij wordt je computer opgeschoond, koeler gemaakt, ontstoft, gecheckt op virussen en worden drivers geüpdatet. Zo blijft je computer en laptop weer zo goed als nieuw!

Computer APK
diensten

Bekijk alle onderdelen die worden uitgevoerd zodat jouw computer en laptop weer perfect werkt!

Opschonen

Bestanden die je niet meer nodig hebt, zoals oude gecachte afbeeldingen, worden verwijderd. Dat ruimt je schijf al aardig op, zodat jij weer genoeg opslag hebt.

s

Veiligheidscheck

Je systeem wordt uitgebreid gecontroleerd op virussen, malware en spyware. Indien aanwezig wordt je hierover geïnformeerd en worden ze verwijderd. Zo kun je met een gerust hart je computer gebruiken en online bankieren.

Updaten

Je systeem wordt volledig bijgewerkt. Windows, drivers, de BIOS en eventuele programma’s worden geüpdatet zodat deze zo optimaal mogelijk werken. Ze worden ook ingesteld om automatisch te updaten.

U

Ontstoffen

Het is erg belangrijk om je computer of laptop regelmatig te ontstoffen. Je apparaat kan anders veel te warm worden. Dit heeft invloed op de levensduur van de batterij en andere onderdelen.

N

Problemen verhelpen

Alle gevonden problemen worden voor je opgelost. Mocht een uitgebreide reparatie moeten worden uitgevoerd, dan wordt dit eerst met je overlegd. Zo kom je na afloop niet voor verassingen te staan.

h

Volledig rapport

Na afloop van de computer APK krijg je een volledig rapport van de uitgevoerde taken en de gevonden problemen die verholpen zijn. Zo weet je zeker dat je waard krijgt voor je geld!

Staat jouw benodigde dienst er niet bij? Vraag het even na.

Een volledige computer APK voor al €40

Ik reken een standaardtarief van €10,- per kwartier. Dit geldt voor alle computerservice diensten die ik uitvoer. Een computer APK duurt meestal niet meer dan enn uur, dus zijn al je computer problemen voor al 40 euro verholpen. Zo wordt het nog eens leuk om alles werkend te hebben!

Exoid communiceert altijd eerst de prijs alvorens een grote reparatie wordt uitgevoerd. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

De minimale afname is 30 minuten.

Lenovo laptops met een doos, telefoon en een factuur

Andere diensten
van Exoid

Computer reparatie

Een kapotte computer of laptop laten repareren kan ook bij Exoid! Een gebroken beeldscherm vervangen, bijvoorbeeld, of een vasthangende computer repareren.

Telefoon reparatie

Een telefoon of tablet met een gebarsten scherm of een accu die het niet meer doet… vervelend, maar gelukkig wel snel oplosbaar! Ik help je graag je probleem verhelpen.

Wifi verbeteren in huis

Heb je slechte wifi of valt de wifi vaak weg? Exoid kan je wifi verbeteren, persoonlijk advies geven en zelfs extra acces points en wifi-repeaters installeren en internetkabels maken waar nodig.

Computer APK met een glimlach

De tevredenheid van mijn klanten staat bij iedere opdracht voorop. Ik zorg dan ook altijd dat ik al je problemen oplos. In de bijzondere gevallen dat het probleem niet direct verholpen kan worden, wordt toch een passende oplossing bedacht. Na afloop hoor ik dan ook graag je mening. Deze kun je ook achterlaten via een review, dat zou erg waardevol zijn!

drie verfrommelde gele papieren op een groen oppervlak omringd door gele gelinieerde papieren

Wat vinden klanten
van Exoid?

Vandaag nog een computer apk?

Neem contact op via ons handige formulier. Bellen of mailen mag natuurlijk ook 😉