Computerservice

Problemen met je computer of laptop? Computerhulp nodig of een reparatie? Exoid lost al je computerproblemen op, ook aan huis! Dat is het mooie van mijn computerservice.

Computerservice
vanaf al €20

Computer reparatie

Gaat je computer niet meer aan of heb je andere problemen, zoals een kapotte voeding, kapotte harde schijf of geen beeld. Ik zorg dat al je problemen opgelost worden. Neem contact op, dan kom ik graag bij je langs.

Computerhulp en advies

Kom je niet wijs uit alle instellingen of heb je een nieuwe laptop nodig? Laat je persoonlijk adviseren en ondersteunen. Even bellen mag natuurlijk ook. Wist je trouwens dat ik je nieuwe computer persoonlijk kan samenstellen?

Q

PC hulp aan huis

De e-mail werkt niet of kom je niet ingelogd? Die en nog veel meer computerproblemen kan ik voor je oplossen. Ik kom graag bij je langs om alles probleemvrij te maken!

Computer-APK

Is je computer traag? Een computer-APK wordt aangeraden om minimaal eens in het jaar te doen. Zo presteert je laptop of computer weer optimaal! Je systeem wordt (fysiek) opgeschoond, beveiligd en geüpdatet.

laptop reparatie

“Mijn laptop gaat niet meer aan” of “zwart beeld” hoor ik vaak. Er kan een kabel niet goed zitten of Windows heeft problemen. Ik kom graag langs om het probleem te onderzoeken en op te lossen.

Laptop beeldscherm vervangen

Een defect of kapot laptop scherm is te repareren. Bij Exoid krijg je de laptop vaak dezelfde dag nog terug. Zo kun je meteen weer genieten van je favoriete films en series!

s

Laptop batterij vervangen

Als je laptop batterij snel leeg loopt dan is je accu versleten. Dit gebeurd met elke batterij. Gelukkig kan ik deze voor je vervangen met een originele accu. Zo gaat je laptop weer lang mee!

Laptop upgraden (uitbreiden)

Wil je net wat meer opslag of een snellere laptop. Laat een SSD installeren of installeer extra werkgeheugen. Laat je adviseren en je laptop upgraden voor meer snelheid of opslag.

Staat jouw benodigde dienst er niet bij? Niet alles staat hier vermeld. Vraag het even na via onderstaande knop.

Bij Exoid is er altijd een oplossing

Eigenaar / HBO-ICT student

Ik bied graag service op het gebied van computers en laptops. Hier ben ik dan ook erg bekend mee. Geen opdracht is mij te lastig, want altijd vind ik wel een oplossing. Of het nu gaat om computerhulp aan huis of een laptop beeldscherm reparatie.

Ik kom graag bij je langs om je computerproblemen aan huis op te lossen. Zo bied ik hulp bij het instellen van email, of het sneller maken van laptops en computers. Dat doe ik bijvoorbeeld met mijn computer-APK. Een computer-APK wordt aangeraden om eens in het jaar te doen. Zo blijven je computers en laptops optimaal werken en kun je ze langer gebruiken. Dus ook goed voor het milieu!

 

Computerservice voor maar €10,- per kwartier!

Ik reken een standaardtarief van €10,- per kwartier. Dit geldt voor alle computerservice diensten die ik uitvoer. De meeste opdrachten duren niet meer dan één uur, dus zijn al je computer problemen voor maar €40 verholpen. Zo wordt het nog eens leuk om alles werkend te hebben!

Exoid communiceert altijd eerst de prijs alvorens een reparatie wordt uitgevoerd. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

De minimale afname is 30 minuten.

Lenovo laptops met een doos, telefoon en een factuur

Andere computerservice
diensten

Aankoopadvies laptop & PC

Ben je toe aan een nieuw apparaat, maar weet je niet welke bij jou past? Ik geef graag aankoopadvies voor het aanschaffen van je nieuwe apparaat en geef je daar ook uitleg bij.

Game PC samenstellen

Als je een op maat gemaakte game computer of werkcomputer wilt, dan zit je bij Exoid goed. Een razendsnelle desktop met de hardware die jij nodig hebt wordt persoonlijk gebouwd,

Wifi optimalisatie in huis

Heb je slechte wifi of valt de wifi vaak weg? Exoid kan je wifi verbeteren, persoonlijk advies geven en zelfs extra acces points en wifi-repeaters installeren en internetkabels maken waar nodig.

Computerservice met een glimlach

De tevredenheid van mijn klanten staat bij iedere opdracht voorop. Ik zorg dan ook altijd dat ik alle computerproblemen oplos. In de bijzondere gevallen dat het probleem niet direct verholpen kan worden, wordt toch een passende oplossing bedacht. Met elk computerservice probleem weet ik raad. Neem eens een kijkje op de tarievenpagina, dan snap je waarom klanten voor Exoid kiezen!

black and silver click pen beside black and silver smartphone

Wat vinden klanten
van Exoid?

Fix vandaag nog je computer

Neem contact op via ons handige formulier. Bellen of mailen mag natuurlijk ook 😉