Computerservice

Problemen met je computer of laptop? Computerhulp nodig of een reparatie? Exoid lost al je computerproblemen op, ook aan huis! Dat is het mooie van mijn computerservice.

Computerservice
diensten van Exoid

Computer reparatie

Gaat je computer niet meer aan of heb je andere problemen, zoals een kapotte voeding, kapotte harde schijf of geen beeld. Ik zorg dat al je problemen opgelost worden. Neem contact op, dan kom ik graag bij je langs.

Computer hulp & advies

Kom je niet wijs uit alle instellingen of heb je een nieuwe laptop nodig? Laat je persoonlijk adviseren en ondersteunen. Even bellen mag natuurlijk ook. Wist je trouwens dat ik je nieuwe computer persoonlijk kan samenstellen?

Q

PC hulp aan huis

De e-mail werkt niet of kom je niet ingelogd? Die en nog veel meer computerproblemen kan ik voor je oplossen. Ik kom graag bij je langs om alles probleemvrij te maken!

Computer-APK

Is je computer traag? Een computer-APK wordt aangeraden om minimaal eens in het jaar te doen. Zo presteert je laptop of computer weer optimaal! Je systeem wordt (fysiek) opgeschoond, beveiligd en geüpdatet.

laptop reparatie

“Mijn laptop gaat niet meer aan” of “zwart beeld” hoor ik vaak. Er kan een kabel niet goed zitten of Windows heeft problemen. Ik kom graag langs om het probleem te onderzoeken en op te lossen.

Laptop beeldscherm vervangen

Een defect of kapot laptop scherm is te repareren. Bij Exoid krijg je de laptop vaak dezelfde dag nog terug. Zo kun je meteen weer genieten van je favoriete films en series!

s

Laptop batterij vervangen

Als je laptop batterij snel leeg loopt dan is je accu versleten. Dit gebeurd met elke batterij. Gelukkig kan ik deze voor je vervangen met een originele accu. Zo gaat je laptop weer lang mee!

Laptop upgraden (uitbreiden)

Wil je net wat meer opslag of een snellere laptop. Laat een SSD installeren of installeer extra werkgeheugen. Laat je adviseren en je laptop upgraden voor meer snelheid of opslag.

Staat jouw benodigde dienst er niet bij? Niet alles staat hier vermeld. Vraag het even na via onderstaande knop.

Bij Exoid is er altijd een oplossing

Eigenaar / HBO-ICT student

Ik bied graag service op het gebied van computers en laptops. Hier ben ik dan ook erg bekend mee. Geen opdracht is mij te lastig, want altijd vind ik wel een oplossing. Of het nu gaat om computerhulp aan huis of een laptop beeldscherm reparatie.

Ik kom graag bij je langs om je computerproblemen aan huis op te lossen. Zo bied ik hulp bij het instellen van email, of het sneller maken van laptops en computers. Dat doe ik bijvoorbeeld met mijn computer-APK. Een computer-APK wordt aangeraden om eens in het jaar te doen. Zo blijven je computers en laptops optimaal werken en kun je ze langer gebruiken. Dus ook goed voor het milieu!

 

Computerservice voor maar €10,- per kwartier!

Ik reken een standaardtarief van €10,- per kwartier. Dit geldt voor alle computerservice diensten die ik uitvoer. De meeste opdrachten duren niet meer dan één uur, dus zijn al je computer problemen voor al €40 verholpen. Zo wordt het nog eens leuk om alles werkend te hebben!

Exoid communiceert altijd eerst de prijs alvorens een reparatie wordt uitgevoerd. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

De minimale afname is 60 minuten.

Lenovo laptops met een doos, telefoon en een factuur

Andere computer service
diensten

Aankoopadvies laptop & PC

Ben je toe aan een nieuw apparaat, maar weet je niet welke bij jou past? Ik geef graag aankoopadvies voor het aanschaffen van je nieuwe apparaat en geef je daar ook uitleg bij.

Game PC samenstellen

Als je een op maat gemaakte game computer of werkcomputer wilt, dan zit je bij Exoid goed. Een razendsnelle desktop met de hardware die jij nodig hebt wordt persoonlijk gebouwd,

Wifi verbeteren in huis

Heb je slechte wifi of valt de wifi vaak weg? Exoid kan je wifi verbeteren, persoonlijk advies geven en zelfs extra acces points installeren en internetkabels maken waar nodig.

Computer service met een glimlach

De tevredenheid van mijn klanten staat bij iedere opdracht voorop. Ik zorg dan ook altijd dat ik alle computerproblemen oplos. In de bijzondere gevallen dat het probleem niet direct verholpen kan worden, wordt toch een passende oplossing bedacht. Met elk computerprobleem weet ik raad.

Game PC met RTX 3060

Wat vinden klanten
van Exoid?

Veelgestelde vragen

In welke regio werk je?

Ik werk in de regio Zuid-Limburg: Beek, Beekdaelen (Arensgenhout, Hulsberg, Nuth, Schimmert), Valkenburg aan de Geul, Heerlen, Maastricht, Meerssen, Voerendaal en omstreken. Heb je een dienst op locatie nodig buiten dit gebied? Geen probleem, neem even contact op inzake de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Exoid?

Bij Exoid krijg je waar voor je geld. Vergeleken met andere bedrijven is Exoid één van de voordeligste. Dit houd ik graag zo, om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen met hun problemen en website wensen.

Ik stop ook niet totdat alle problemen zijn opgelost of totdat de klant helemaal tevreden is. Want bij mij staat de klanttevredenheid op nummer één!

Hoe kan ik betalen?

Je kan en mag op veel manieren betalen: met de pin, via een betaalverzoek, met een overboeking of gewoon cash. Jij bent de baas, dus jij mag kiezen.

Alvorens het uitvoeren van diensten waarbij onderdelen worden gekocht, zoals het bouwen van een computer, dient vooraf betaald te worden. Zo kunnen de onderdelen besteld worden. Ook als het gaat om het laten maken van een website dient alvorens betaald te worden, dit omdat het gaat over vele werkuren.

Als een dienst op locatie wordt uitgevoerd, zoals een reparatie, kan achteraf betaald worden via de benoemde mogelijkheden.

Laat je gegevens achter