je website tijdelijk gratis laten controleren

Ben je benieuwd hoe goed je website presteert en wat de mogelijkheden zijn om je bedrijf online te laten groeien? Laat GRATIS je website controleren door een expert.

Waar wordt je website op gecontroleerd?

Een goede website kan op een aantal criteria worden beoordeeld. Afhankelijk van het doel van de website kan het bijvoorbeeld belangrijk zijn dat je website klanten bereikt of dat deze snel laadt.

Design

Je website wordt gecontroleerd op het uiterlijk. Is deze wel consistent en spreekt het bezoekers aan? Ik geef je wat verbeterpunten om je website nog beter te laten uitzien!

Q

Functionaliteit

Het kan zijn dat sommige functionaliteiten niet meer werken zoals je het gewend bent. Misschien komt dit door een update of heeft het toch een complexere oorzaak. Ik zoek dit voor je uit.

SEO

Worden wel alle zoekmachineoptimalisatie technieken benut? Hebben alle afbeeldingen bijvoorbeeld een alt-tekst. Ik controleer alle punten en kan deze zelfs voor je toepassen.

“Er komen te weinig bezoekers op mijn website.”

s

Bugs

Als een bezoeker een bug (probleem) tegenkomt op je website, dan oogt dit slecht. Er kunnen items verdwijnen of zelfs een hele pagina kan ontspoord raken. Deze problemen kan ik voor je vinden en oplossen.

Laadtijden

Google beveelt een pagina-laadtijd aan van onder twee seconden. Dit is belangrijk om je bezoekers te behouden. Ik check of alle laadtijd-optimalisaties zijn uitgevoerd.

~

Beveiliging

Je website moet beveiligd zijn om hackers buiten de deur te kunnen houden. Er is bijvoorbeeld een SSL-certificaat nodig (slotje). Deze risico’s ga ik voor je na.

“Klanten kunnen ons niet goed vinden.”

Algemeen

Als laatste krijgt je website een algemeen oordeel en geef ik een advies om je website te verbeteren zodat jouw bedrijf online kan groeien.

Vraag tijdelijk gratis je website controle aan

Ter waarde van €120!

  Een professionele website laten maken

  De beste manier om jouw bedrijf een boost te geven is door een professionele website te hebben. Zo bereik jij je klanten en kunnen klanten jou vinden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die een website, of een webshop, jou kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact op.

  WordPress dashboard
  exoid live

  Unieke livestream organiseren?

  Is jouw bedrijf of organisatie toe aan een online evenement? Dan is een livestream een ideale oplossing! Exoid’s livestream systeem ondersteunt nu ook live chat. Zo kun jij als organisator perfect in contact staan met de kijkers.