Hosting

Je website, webshop of applicatie gegarandeerd online? Met de supersnelle servers van Exoid kan dat! Een hosting totaalservice.

Exoid neemt je
beheer uit
handen

Bij webhosting zetten wij een beveiligde omgeving op in onze server waar jouw website, webshop of applicatie kan draaien. Ik zorg voor het technische onderhoud van je website en ik houd alles up-to-date.

Als Exoid je hostingpartij is, hoef je je dus niet meer bezig te houden met de hosting van je website. Dus heb jij tijd om te doen waar je goed in bent!

zwarte laptop computer met WordPress dashboard

Het Exoid pakket

Geoptimaliseerd

Volledig geoptimaliseerd voor de beste snelheid en vindbaarheid van je website.

SSL certificaat

Met een SSL certificaat wordt je website beveiligd en voorzien van een slotje (HTTPS).

Veilige Back-ups

Dagelijks  (of vaker)  wordt een volledige back-up gemaakt van je website.

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt dataverkeer op onze Titan server. Ook mogelijkheden in de cloud.

Telefonische support

Bij vragen, ideeën en problemen zijn wij altijd telefonisch bereikbaar.

Monitoring

Automatische monitoring houdt de gezondheid van je website bij.

Livestream Systeem

In deze tijden is het extra belangrijk om verbonden te zijn. Dat kan echter niet altijd. Gelukkig kun je jouw evenement, bijeenkomst of uitvaart makkelijk streamen met het Exoid Live livestream systeem. Ook handig om later terug te kijken!

Uitvaartdienst livestream op beeldscherm

Exoid webhosting
totaalpakket

Wat is hosting?

Webhosting is nodig als je een website wilt of een professioneel e-mailadres wilt met een eigen domeinnaam zoals [email protected]. Bij Exoid kun je voor een voordelige prijs je website hosten. Zo weet je zeker dat je website snel blijft draaien en je e-mail altijd bereikbaar is.

Door jarenlange ervaring is een super robuste server ontworpen en opgezet die gebruik maakt van de lokale server Titan en een cloudserver. Ik maak gebruik van de nieuwste hardware en beveiligingsprincipes om zo een totaalpakket te bieden. Onze systemen worden 24/7 gemonitord, zo zorg ik ervoor dat je website optimaal presteert en dat deze altijd online is.

Buiten het hosten van een website of het hosten van een webshop, ondersteun ik je ook bij het configureren van bijvoorbeeld je professionele e-mail en andere relevante zaken.

Website hosting

Je website wordt gehost op onze lokale Titan server. Deze draait op een supersnelle M.2 SSD, zodat deze goed presteert. De omgeving wordt zo optimaal mogelijk ingesteld om hoog in Google zoekresultaten te komen. En met een gratis SSL certificaat en onbeperkt dataverkeer is je website beveiligd en altijd toegankelijk. Er wordt ook gebruik gemaakt van anti-DDoS technieken zoals Cloudflare.

Webshop hosting

Je webshop wordt gehost op onze lokale Titan server. Je kunt er ook voor kiezen om deze op de cloudserver te hosten. Veiligheid en snelheid staan voorop. Daar zorg ik dan ook voor. Zo is jouw webshop over de hele wereld te vinden en kun jij je bezighouden met je business! Eenvoudiger kan het niet.

Onderhoud & Updates

Je WordPress website of webshop maakt gebruik van plugins. Deze moeten up-to-date gehouden worden om hackers tegen te gaan. Zo loop je geen risico op het ‘vervallen’ van je website. Bespaar de stress en laat ons dagelijks je WordPress omgeving updaten en beheren.

Back-ups

Het is super belangrijk dat je een recente back-up hebt van je website of webshop. Je wilt namenlijk niet alles kwijt zijn in als er iets mis gaat. Daarom maakt Exoid automatisch back-ups van je volledige website.

Hosting in 4 stappen

1. verhuizen

Ik help je graag bij het migreren van je hudige website. Het enige wat je hoeft te doen, is ons de login van je oude omgeving doorsturen. Wij doen de rest!

2. optimaliseren

Ik optimaliseer je website met caching, samenvoeging van scripts en compressie van afbeeldingen. Lekker snel dus! Fijn voor gebruikers maar ook voor Google.

3. Monitoring

Je website wordt 24/7 gemonitord op beveiliging en uptime. Zodra iets fout gaat weet ik het direct te weten en wordt het zo snel mogelijk opgelost.

4. updaten

Je website en plugins updaten wordt ook gedaan door Exoid, zo blijft alles werken en hoef jij niks te doen! Teksten en foto’s kun je natuurlijk eenvoudig zelf aanpassen.

Nog geen website?

Geen probleem! Je kunt eerst een nieuwe website of webshop laten maken bij Exoid. Heb je al een website dan kun je vrijblijvend contact opnemen om vandaag al te beginnen met hosten.