Laptop Reparatie & Upgrades

Is je laptop beschadigd of defect dan kan je bij Exoid in Hulsberg terecht. Ook voor SSD en werkgeheugen upgrades staat Exoid voor je klaar! Alles op het gebied van laptop reparatie en upgrades.

Je laptop laten repareren?

Eigenaar / HBO-ICT student

Is je laptop beschadigd of defect en wil je het repararen dan kan je bij Exoid in Hulsberg terecht. Je kan bij mij terecht voor verschillende soorten reparaties en upgrades: vervangen van het beeldscherm (LCD), vervangen van de accu, vervangen van de koelpasta, een supersnelle SSD installeren, meer werkgeheugen (RAM) installeren of de laptop stof vrij maken.

In de meeste gevallen kan ik je laptop binnen één dag repareren en ugraden. Ik kan hem dan ook weer bij je thuis afleveren.

Ik biedt graag de beste service, daarom gebruik ik de beste (snelste) onderdelen en ga ik nauwkeurig te werk. Zo krijg jij weer een laptop die zo goed als nieuw is en profiteer je van de fabrieksgarantie van het nieuwe onderdeel!

Laptop reparatie

Een laptop is vrijwel noodzakelijk in het dagelijks leven. Een laptop die niet opstart is dan niet gewenst. Exoid kan je laptop onderzoeken en repareren. Neem contact op en ik zorg voor een oplossing!

Laptop upgrade

Een laptop kan makkelijk en snel bij Exoid ge-upgrade worden met een nieuwe SSD, harde schijf of meer werkgeheugen (RAM). Zo kan je sneller werken en meer intensieve programma’s draaien. Zo kan je nog langer gebruik maken van je laptop!

Computer APK

Het wordt aangeraden om elk jaar je laptop op te schonen. Niet alleen je bestanden en programma’s, maar ook fysiek. De koelpasta moet vervangen worden en stof moet weggehaald worden.

Een laptop reparatie zonder verborgen kosten

Bij Exoid staat transparantie en openheid hoog in het vaandel. Je betaalt precies voor wat je vraagt en de prijs wordt vantevoren besproken. Zo kom je niet voor een verrassing te staan zodra je laptop klaar is. Natuurlijk hoor ik dan ook graag je mening. Deze kun je achterlaten in een review.

Laptop fan vervangen

Wat vinden klanten
van Exoid?

Wordt vandaag nog geholpen

Neem makkelijk en snel contact op via ons handige formulier. Bellen mag natuurlijk ook 😉