Livestream

Je evenement of uitvaart compleet laten livestreamen? Dat kan met het handige Exoid Live livestream systeem.

Beeld en geluid,
live over de hele wereld

Eigenaar / HBO-ICT student

Sinds het coronavirus is het steeds belangrijker geworden om ten alle tijden digitaal in contact te kunnen staan. Zo ontstond de vraag naar een persoonlijk en flexibel livestream systeem, dat ingezet kan worden voor onder andere uitvaarten. Zo kunnen familieleden over de hele wereld live meekijken, wat het afscheid verzacht. Buiten dat kun je de opname ook nog terugkijken.

Maar ook voor de evenementen sector is het livestream systeem een handige toevoeging. Zo kan beeld en geluid gestreamd worden zonder copyright problemen. Ook kan de stream vergrendeld worden met een wachtwoord.

Hoge kwaliteit

Je uitvaart of evenement kan in hoge kwaliteit gestreamd worden over de hele wereld. Zo kunnen zelfs meer dan 100 mensen tegelijk de stream bekijken.

Wachtwoord

Je stream kan worden beschermd met een wachtwoord, zodat alleen de juiste personen de stream kunnen bekijken.

Terugkijken

Je video wordt opgeslagen op onze server. Nadat de stream is afgelopen kunnen gebruikers makkelijk de stream terugkijken en downloaden.

Laat je livestream opnemen door Exoid

Met mijn apparatuur en ervaring kan ik onder andere je uitvaart opnemen en livestreamen. Zo hoef je zelf niks te doen en weet je zeker dat alles werkt. Kom vrijblijvend in contact, ik help je graag op weg.

Uitvaart met beeld terugkijken

Exoid kan je uitvaart streamen via een beveiligde website zodat uitgenodigden de livestream kunnen bekijken. Ook kun je de uitvaart livestream terugkijken en downloaden. Je kan ook zelf makkelijk de stream opzetten. Hier help ik graag bij! Als je extra zekerheid wilt kan ik ook de livestream komen opnemen.

Op maat aanpasbaar

Het livestream systeem kan zo aangepast worden dat deze aan al jouw wensen voldoet. Heb je bijvoorbeeld de behoefte een een chat functie? Dan kan deze worden toegevoegd. De website waarop je de stream kan bekijken kan ik ook helemaal op maat designen en ontwikkelen zodat deze binnen je huisstijl past.

GOTCHA! Login webdesign

Verhalen

Verhalen van gebruikers van het livestream systeem. Ik ben trots om hun tot dienst te kunnen zijn.

Job Banens

Uitvaart

Als eigenaar van Exoid moest ik ook gebruik maken van mijn livestream systeem. Zo overleed mijn oma in tijden van corona. Gelukkig kon door de livestream, familie die niet aanwezig konden zijn en zelfs familie uit Australië live meekijken naar het afscheid. Ook heeft het ons de mogelijkheid gegeven om terug te kijken naar deze dag. ❤️

Anita Meurders

Uitvaart

Vandaag verzorgde Job een livestream bij de afscheidsdienst van onze (schoon) moeder en oma. Het was fijn voor de naaste familie en vrienden die er niet bij konden zijn. Op deze manier waren we toch een beetje ‘samen’. Een mooie herinnering. Job je bent een kanjer!
Dankjewel hiervoor🙏🏻😘

Hoedemakers Pro

Evenementen

Julian van Hoedemakers Pro uit Ulestraten kwam naar ons met de vraag voor het livestream systeem zodat zij een gepersonaliseerde plek hebben om hun evenementen te kunnen streamen.

Meer willen weten over streamen?

Neem makkelijk contact op via ons handige formulier. Bellen mag natuurlijk ook.