Waarom je website geen resultaten boekt

Levert je website niet de resultaten op die je wilt? Een bekend probleem voor veel bedrijven. Je hebt veel geld geïnvesteerd in een nieuwe website, maar de resultaten blijken verrassend laag. Je wordt niet gevonden en eerlijk gezegd ga je op de huidige manier ook niet gevonden worden…

Hiervoor is een goede aanpak nodig. Je moet een doel voor ogen hebben en hier ook echt voor willen gaan. Een marketingplan, een campagne, of hoe je het ook wilt noemen, je moet je potentiële klant kunnen interesseren.

Content

De belangrijkste stap om hiervoor te zorgen is door goede content te schrijven en publiceren op zowel je website als sociale media. Biedt op deze manier waarde voor de lezer en doe dit consistent. Dit kun je doen in de vorm van behapbare blogs, vlogs of sociale media posts.

seo

Dan heb je ook nog eens SEO (zoekmachineoptimalisatie). Iets waarvan iedereen zegt dat het nodig is, maar vaak niet weet waarom. In het kort houdt het in dat je de content van je website inricht en laat matchen met de belevingswereld van de gebruiker én de manier waarop je website gevonden wordt door zoekmachines.

Een voorbeeld is een pagina over computerservice. Dit is een algemeen begrip voor veel verschillende diensten; een laptop reparatie, pc-hulp aan huis, etc. Het is daarom beter om voor elke dienst een pagina te maken, en je tekst alleen hier op te focussen. Daarnaast zijn er nog een heleboel andere technieken waarmee rekening gehouden moet worden, maar dat leg ik je graag uit in een vrijblijvend gesprek.

Advertenties

Een derde tactiek om te gebruiken is advertenties. Specifiek Google Ads, want het voordeel hiervan is zodra gebruikers op relevante zoekwoorden zoeken, komt jouw advertentie bovenaan te staan. In tegenstelling tot Facebook Ads, waar je advertentie aan iedereen wordt getoond zonder dat zij überhaupt geïnteresseerd zijn in je dienst. Dit in combinatie met een goede SEO zorgt ervoor dat je boven je concurrentie komt te staan. Dit kost natuurlijk wel wat geld, maar als je verdienmodel in orde is, zul je hier zeker winst op draaien en behoud jij een vaste klant.

Deze drie ‘technieken’ gecombineerd zorgen voor jouw online succes. Dit klinkt als een hoop werk en je deze tips ook zeker zelf toepassen, maar ik sta graag voor jouw klaar om jou te helpen. Dan kun jij je focussen op je werk, terwijl ik je nieuwe klanten binnenhaal!

Ook leuk voor jou!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte willen blijven van nieuwe artikelen? Meld je aan!