PORTFOLIO

Klik op een afbeelding om naar de live demo te gaan!

Natuurshop Madelief Thumbnail

Natuurshop Madelief (2021)

Natuurshop Madelief uit Valkenburg kwam naar Exoid toe voor een vernieuwing van hun website. Deze is helemaal naar wens gemaakt met de beste SEO.

Exoid Live Thumbnail

Exoid Live (2021)

Een compleet zelfgemaakt livestream systeem waarnaar hoge kwaliteit streams kunnen worden gestreamt en opgeslagen op de Exoid Live server zonder problemen met copyright.

Hoedemakers Pro Thumbnail

Hoedemakers Live (2021)

Hoedemakers Pro uit Ulestraten maakt gebruik van het Exoid Live systeem. Zij streamen via een op maat gemaakte website hun (live)streams!

PY-CTF Thumbnail

PY-CTF (2020)

Met trots mag ik voor mijn ICT studie, op Zuyd Hogeschool, lesmateriaal maken voor technasia in Limburg! Met de servers van Exoid kunnen online programmeer challenges worden gemaakt, die de leerlingen in teams moeten oplossen.

Fynance Light Thumbnail

Fynance - Light (2020)

Een responsive home pagina design voor een financiƫn app. Een eerste indruk is het halve werk, zorg daarom dat belangrijke informatie uitblinkt.

Fynance Dark Thumbnail

Fynance - Dark (2020)

In 2020 hebben steeds meer websites een dark design. Ook Exoid heeft dit grotendeels. Op deze manier onderscheidt je pagina zich van de rest.

Omegas Thumbnail

Omegas Webshop (2020)

Ooit gedroomd van een eigen webshop, blog, portfolio, fotografie of nieuwswebsite. Met CMS technologie (Wordpress) kan jij gemakkelijk de inhoud van de website aanpassen.

Admin Portal Thumbnail

Admin Portal (2020)

Een robuuste en simpele login pagina is alles dat je nodig hebt als administrator. Het hoeft niet fancy te zijn, maar dat mag natuurlijk wel.

Create Account Thumbnail

Create Account (2020)

Met animaties kan het registratie proces een stukje leuker gemaakt worden. Probeer het maar eens uit wanneer je tekst invoert.

Synulation Thumbnail

Synulation (2019)

Een mysterieuze website voor een schoolproject. Alleen echte hackers kunnen de code kraken...

Galactic Systems Thumbnail

Galactic Systems (2018)

Dit is de voorloper van Exoid. Een aantal jaar geleden onstond het idee om met een vriend game computers te gaan verkopen. Natuurlijk moest er ook een chique website komen.

dataLeak Thumbnail

dataLeak (2018)

Via deze handige website kan gecontroleerd worden of je account staat gelekt tussen miljarden accounts die in een grote database staan. Dit project is na een jaar gestopt.