Tarieven

Alle tarieven van Exoid’s computerservice, telefoon reparatie, webdesign en hosting op een rijtje. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Computerservice
tarieven

Voordelige, snelle en goede service, waar iedereen blij van wordt.
Dat is waar Exoid voor staat.

Algemeen tarief

Ik reken een standaardtarief van €10,- per kwartier inclusief btw voor alle diensten, tenzij anders vermeld. De minimale afname hiervan is 30 minuten. Even tussendoor kletsen breng ik natuurlijk niet in rekening 🙂

Voorrijkosten bezoek

De voorrijkosten bedragen €10,- per bezoek binnen een reisafstand van 10 kilometer. Hierbuiten zijn de kosten €1,- per extra gereden kilometer.

No Cure
No Pay

Heb ik je totaal niet kunnen helpen, dan betaal je alleen de voorrijkosten. Mocht ik wel het probleem hebben onderzocht en je daarmee een eindje verder hebben geholpen? Dan betaal je maximaal 30 minuten onderzoekskosten.

Exoid communiceert altijd eerst de prijs alvorens een reparatie wordt uitgevoerd. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Webdesign
tarieven

De kosten van een maatwerk website zijn moeilijk in te schatten zonder eerst gepraat te hebben. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden en kosten.

Alle webdesign bedragen zijn exclusief btw, tenzij anders vermeld.

Hosting
tarieven

Een website of webshop hosten op een supersnelle server?
Met de totaalservice van Exoid is dat lekker voordelig.

Website hosting

Een website hosten op de Titan server kost €13,75 per maand. Zo kunnen we snelheid en kwaliteit garanderen en blijven bezoekers binnenstromen!

Webshop hosting

Een webshop hosten op de Titan server kost €19,25 per maand. Veiligheid en snelheid staan zo voorop. Je kunt ook kiezen voor een cloud-oplossing.

Onderhoud & Updates

Exoid kan voor €8,25 per maand, elke dag je website of webshop technisch up-to-date houden. Dit bespaart jou veel onderhoudswerk en risico op hackers.

Website hosting

Een website hosten op de Titan server kost €150,- per jaar. Zo kunnen we snelheid en kwaliteit garanderen en blijven bezoekers binnenstromen!

Webshop hosting

Een webshop hosten op de Titan server kost €210,- per jaar. Veiligheid en snelheid staan zo voorop. Je kunt ook kiezen voor een cloud-oplossing.

Onderhoud & Updates

Exoid kan voor €90,- per jaar, elke dag je website of webshop technisch up-to-date houden. Dit bespaart jou veel onderhoudswerk en risico op hackers.

Alle hosting bedragen zijn exclusief btw, tenzij anders vermeld.

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor Exoid?

Bij Exoid krijg je waar voor je geld. Vergeleken met andere bedrijven is Exoid één van de voordeligste. Dit houd ik graag zo, om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen met hun problemen en website wensen.

Ik stop ook niet totdat alle problemen zijn opgelost of totdat de klant helemaal tevreden is. Want bij mij staat de klanttevredenheid op nummer één!

In welke regio werk je?

Ik werk in de regio Zuid-Limburg: Beek, Beekdaelen (Arensgenhout, Hulsberg, Nuth, Schimmert), Valkenburg aan de Geul, Heerlen, Maastricht, Meerssen, Voerendaal en omstreken. Heb je een dienst op locatie nodig buiten dit gebied? Geen probleem, neem even contact op inzake de mogelijkheden.

Hoe kan ik betalen?

Je kan en mag op veel manieren betalen: met de pin, via een betaalverzoek, met een overboeking of gewoon cash. Jij bent de baas, dus jij mag kiezen.

Alvorens het uitvoeren van diensten waarbij onderdelen worden gekocht, zoals het bouwen van een computer, dient vooraf betaald te worden. Zo kunnen de onderdelen besteld worden. Ook als het gaat om het laten maken van een website dient alvorens betaald te worden, dit omdat het gaat over vele werkuren.

Als een dienst op locatie wordt uitgevoerd, zoals een reparatie, kan achteraf betaald worden via de benoemde mogelijkheden.

Wordt vandaag nog geholpen

Neem makkelijk contact op met Exoid door het contact formulier in te vullen.