Telefoon reparatie

Telefoon of tablet kapot? Laat hem binnen één dag repareren. Een accu of beeldscherm vervangen kan makkelijk bij Exoid’s telefoon reparatie.

Samsung & Iphone tablet & telefoon reparatie

Eigenaar / HBO-ICT student

Is je Samsung of iPhone beschadigd of defect dan kan je bij Exoid in Hulsberg terecht voor een telefoon reparatie. Je kunt terecht voor verschillende soorten reparaties: zoals het vervangen van het beeldscherm (LCD), vervangen van de accu, vervangen van de camera en nog veel meer.

In de meeste gevallen is je apparaat te repareren binnen één dag. Ik kan je telefoon of tablet dan ook weer bij je thuis afleveren.

Ik bied graag de beste service, daarom gebruik ik originele onderdelen en ga ik nauwkeurig te werk. Zo krijg jij weer een telefoon die zo goed als nieuw is en profiteer je van de fabrieksgarantie van het nieuwe onderdeel!

binnenkant van iPod display

Soorten
telefoon reparatie

Beeldscherm vervangen

Niemand kijkt graag naar een gebroken beeldscherm. Exoid kan dat voor je oplossen. Ik vervang graag je display, zodat jij weer je films kunt kijken zonder al die krassen.

s

Accu vervangen

Als je smartphone snel leeg loopt dan is je accu versleten. Dit gebeurd met elke batterij. Gelukkig kan ik deze voor je vervangen met een originele accu. Zo gaat je telefoon weer lang mee!

Behuizing vervangen

Is je behuizing kapot of bekrast? Laat deze bij Exoid voor je vervangen zodat je telefoon of tablet weer zo goed als nieuw uitziet. Misschien kun je ook meteen andere reparaties uit laten voeren.

Software herstellen

Je telefoon gaat niet meer aan? Dat is een veelvoorkomend probleem. Zoals een zwart scherm of een boot loop. Ook met problemen zoals een e-mailaccount toevoegen kan ik helpen.

Staat jouw benodigde reparatie er niet bij? Niet alles staat hier vermeld. Vraag het even na.

Jouw tevredenheid is mijn tevredenheid

Bij Exoid staat transparantie en openheid hoog in het vaandel. Je betaalt precies voor wat je vraagt en de prijs wordt vantevoren besproken. Zo kom je niet voor een verrassing te staan zodra je Samsung of iPhone klaar is. Natuurlijk hoor ik dan ook graag je mening. Deze kun je achterlaten in een review.

black and silver click pen beside black and silver smartphone

Andere
(telefoon reparatie)
services

Aankoopadvies & Uitleg

Ben je toe aan een nieuw apparaat, maar weet je niet welke bij jou past? Ik geef graag aankoopadvies voor het aanschaffen van je nieuwe apparaat en geef je daar ook uitleg bij.

w

Ondersteuning & Hulp

Heb je ondersteuning nodig bij het instellen van je telefoon? Kom je niet wijs uit je e-mailaccounts of heb je een ICT vraag? Neem gerust contact op en ik kom langs!

Wifi optimalisatie

Valt je wifi elke dag uit of is je verbinding door het huis zwak? Exoid kan je wifi snel verbeteren, advies geven en zelfs extra internetkabels maken waar nodig.

Wat vinden klanten
van Exoid’s
telefoon reparatie?

Fix je telefoon vandaag nog

Neem contact op via ons handige formulier. Bellen mag natuurlijk ook 😉