Webdesign & Ontwikkeling

Een website of webshop laten maken die past bij je bedrijf, boodschap, doel en look. Daar zorg ik voor met mijn op maat ontworpen webdesign en ontwikkeling.

Een unieke stijlvolle maatwerk mooie
website laten maken

Een bedrijf zonder website kan bijna niet meer in deze tijd. Het is dé manier om online gevonden te worden en je klantenbereik te vergroten. Bezoekers van je website moeten klanten worden en dat doe je met een unieke en hoge kwaliteit website. Exoid kan met een website jouw bedrijf laten groeien!

Exoid maakt volledig op maat ontworpen websites, waar vanaf de start rekening wordt gehouden met jouw doel. Je wilt bijvoorbeeld meer bezoekers; dat kan ik voor je regelen. Naast het unieke design staat gebruikerservaring (UX) en zoekmachineoptimalisatie (SEO) hoog in het vaandel. Zo zorg ik ervoor dat jij een website krijgt die zijn kosten meermaals terugverdiend en waar je trots op kunt zijn!

Mijn webdesign
totaalpakket

Uniek maatwerk

Ik werk niet met templates. Elk bedrijf is anders, dus ook de website. Deze wordt uniek ontworpen en op maat gemaakt.

Doelgericht

Ik zorg ervoor dat jouw doelen en wensen worden behaald. Bijvoorbeeld het vergaren van meer klanten.

De nieuwste feautures

Offerteformulieren, online inventaris, galerijen, reviews, marketingtools, responsiviteit. Alles is mogelijk.

(SEO) optimalisatie

Er wordt vanaf het begin rekening gehouden met je doel en met zoekmachineoptimalisatie.

Vrijblijvend gesprek

Een vrijblijvend gesprek staat voorop voor een goede samenwerking. Laat je verassen over de mogelijkheden met een bakje koffie.

Flexibel

We zijn flexibel in onze prijzen. Zo zorgen we dat jij een mooie website krijgt die binnen jouw budget past!

Waarom kiezen
voor Exoid?

Exoid gaat voor perfectie. Dat is niet alleen te merken in het design, maar ook in de gesprekken voorafgaand. Ik bouw natuurlijk graag een website voor je, maar een website zonder doel is nutteloos. Ik zorg daarom voor websites die hun doelen bereiken!

Supersnelle hosting voor je website of webshop

Je website heeft ook zijn eigen ‘online plekje’ nodig om gevonden te kunnen worden op het internet. In mijn totaalpakket bied ik ook hosting aan op mijn geoptimaliseerde servers. Domeinnamen, e-mailaccounts, SSL-certificaten, volledig technisch onderhoud en automatische back-ups regel ik ook!

Website controle Google Analytics dashboard

Gratis controle!

Laat je huidige website gratis controleren

Ben je benieuwd hoe jouw huidige website verbeterd kan worden? Laat dan gratis je website controleren door Exoid en ontvang een uitgebreid verslag met tips. Je website wordt gecheckt op kwaliteit, design en SEO.

Hoeveel kost een website laten maken?

De bekende vraag; hoeveel kost een website? Omdat elk project anders is, bied ik offertes op maat. Eerst hebben we graag duidelijk wat je nodig hebt, voordat er een prijs geven kan worden. Zo krijg je waar voor je geld en komen we tot een prijs waar je blij van wordt! Neem contact op om de mogelijkheden te ontdekken.

Exoid’s webdesign
aanpak

Het project wordt in fases opgedeeld. Van analyse en advies tot ontwerp en ontwikkeling. Je wordt hierbij betrokken want jouw feedback is erg waardevol.

1. gesprek

Je bedrijf is uniek, net zoals je website. Tijdens het eerste gesprek bespreken we jouw wensen en mijn mogelijkheden. Ik geef je graag alvast al telefonisch een idee!

2. ontwerp

Zodra we precies weten wat je nodig hebt, maak ik een functioneel ontwerp. Deze stemmen we af op je wensen en je doel. Hiermee leggen we een basis voor de website.

3. Webdesign

Als de structuur vaststaat, ontwerp ik een website die perfect bij jouw bedrijf en uitstraling past. Ik let erop dat het webdesign jouw verhaal vertelt en er ook voor zorgt dat bezoekers niet bezoekers blijven, maar klanten worden.

4. Ontwikkeling

Het webdesign zet ik vervolgens om in nette code. Het design wordt in het ware online gezet. Hierbij gebruik ik handige technieken en mooie toevoegingen om je website te verrijken in functionaliteit.

5. Lanceren 🚀

Ik optimaliseer je site voor supersnelle laadtijden, SEO en UX. Dan is het eindelijk tijd om je website met veel publiciteit te lanceren! Na het lanceren wordt je website ook door Exoid beheerd.

Webdesign projecten
van Exoid

Door de jaren heen heb ik veel projecten mogen realiseren. Van websites voor lokale klanten tot gehele software systemen. Wordt jij de volgende?

Ontdek nu de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een gesprek aan en kom te weten hoe ik jou kan helpen om je bedrijf te laten groeien!