Webdesign & ontwikkeling

Een website of webshop laten maken die past bij je bedrijf, boodschap, doel en look. Daar zorg ik voor met mijn op maat ontworpen webdesign en ontwikkeling.

Een unieke website laten maken waar
je verliefd op wordt

Een bedrijf zonder website kan bijna niet meer in deze tijd. Het is dé manier om online gevonden te worden en je klantenbereik te vergroten. Bezoekers van je website moeten klanten worden en dat doe je met een unieke en hoge kwaliteit website. Exoid kan dit en nog veel meer voor je realiseren.

Exoid maakt volledig op maat ontworpen websites, zonder vervelende templates, waar vanaf de start rekening wordt gehouden met jouw doel en uitstraling. Ook de gebruikerservaring (UX), zoekmachineoptimalisatie (SEO) en conversies staan hoog in het vaandel. Je website wordt na het ontwerpen omgezet tot een volledig functionerende (WordPress) website die zichzelf meermaals terugverdiend!

GOTCHA! Profielfoto design

Mijn webdesign
totaalpakket

Uniek maatwerk

Ik werk niet met templates. Elk bedrijf is anders, dus ook de website. Deze wordt uniek ontworpen en op maat gemaakt.

Ontwikkeling

Ik maak gebruik van professionele tools om je WordPress website of webshop te ontwikkelen.

De nieuwste feautures

Offerteformulieren, online inventaris, galerijen, reviews, marketingtools, responsiviteit. Alles is mogelijk.

(SEO) optimalisatie

Er wordt vanaf het begin rekening gehouden met je doel en met zoekmachineoptimalisatie.

Vrijblijvend gesprek

Een fysiek gesprek staat voorop voor een goede samenwerking. Laat je verassen over de mogelijkheden met een bakje koffie.

Flexibel

We zijn flexibel in onze prijzen. Zo zorgen we dat jij een mooie website krijgt die binnen jouw budget past!

Waarom kiezen
voor Exoid?

Supersnelle hosting voor je website of webshop

Je website heeft ook zijn eigen ‘online plekje’ nodig om gevonden te kunnen worden op het internet. In mijn totaalpakket bied ik ook hosting aan op mijn geoptimaliseerde servers. Domeinnamen, e-mailaccounts, SSL-certificaten, volledig technisch onderhoud en automatische back-ups regel ik ook!
black and white striped textile
Creatief design boekje met potlood

Webshop laten maken met WordPress

Ik bouw graag een website of webshop die perfect past bij je bedrijf. Ik ga technische uitdagingen dan ook niet uit de weg en neem jouw project met liefde aan.

Naast het webdesign en de ontwikkeling van ‘normale’ sites maak ik ook complete webshops, van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Ik focus bij het webdesign en de ontwikkeling van dit soort projecten vooral op conversie, waardoor ik bijdraag aan het succes van de webshop. Denk hierbij aan het zo ‘goed’ mogelijk maken van het ontwerp, passend bij je doelgroep.

Hoeveel kost een website laten maken?

De bekende vraag! Omdat elk project anders is, bied ik offertes op maat. Eerst hebben we graag duidelijk wat je nodig hebt, voordat er een prijs geven wordt. Zo krijg je waar voor je geld en komen we tot een prijs waar je blij van wordt! Neem snel contact op om je offerte op maat te ontvangen.

Blog – Hoeveel kost een website?

Mijn webdesign aanpak

Het project wordt in fases opgedeeld. Van analyse en advies tot ontwerp en ontwikkeling. Je wordt hierbij betrokken want jouw feedback is erg waardevol voor de kwaliteit van de website.

1. gesprek

Je bedrijf is uniek, net zoals je website. Tijdens het eerste gesprek bespreken we jouw wensen en mijn mogelijkheden. Ik geef je graag alvast al telefonisch een idee!

2. ontwerp

Zodra we precies weten wat je nodig hebt, maak ik een functioneel ontwerp. Deze stemmen we af op je wensen en je doel. Hiermee leggen we een basis voor de website.

3. Webdesign

Als de structuur vaststaat, ontwerp ik iteratief een website die perfect bij jouw bedrijf en uitstraling past. Ik let erop dat het webdesign jouw verhaal vertelt en er ook voor zorgt dat bezoekers niet bezoekers blijven, maar klanten worden.

4. Ontwikkeling

Het webdesign zet ik vervolgens om in nette code. Het design wordt in het ware online gezet. Hierbij gebruik ik handige technieken en mooie toevoegingen om je website te verrijken in functionaliteit.

5. Lanceren 🚀

Ik optimaliseer je site voor supersnelle laadtijden, SEO en UX. Dan is het eindelijk tijd om je website met veel publiciteit te lanceren! Na het lanceren wordt je website ook door Exoid beheerd.

Geef jouw bedrijf een boost!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan en kom te weten hoe ik jou kan helpen aan een website waar je verliefd op wordt.