Wifi verbeteren in huis?

Benieuwd hoe je je wifi kunt verbeteren in huis? Neem wat inspiratie van deze oplossing en pas hem zelf toe of laat Exoid het voor je fixen!

De oplossing!

Onlangs kreeg ik de vraag of ik kon komen kijken naar de wifi sterkte. Deze was niet per se slecht, maar er was wel een vermoeden van de klant dat het beter kon. Vooral in de woonkamer was er weinig bereik, omdat het wifi signaal door een aantal dikke muren moest gaan om daar te komen.

Ik stelde een aantal oplossingen voor om het wifi bereik te verbeteren en de klant stemde met mij in dat er een extra acces point moest worden geplaatst in de woonkamer. Gelukkig lag er al een ethernetkabel, dus even een switch ertussen en die verbinden met een UniFi access point van Ubiquiti.

Zo is er door het hele huis én in de tuin perfect bereik! Heeft jouw wifi ook een boost nodig? Neem dan snel contact op!

Ook leuk voor jou!

Moet ik Windows 11 installeren?

Moet ik Windows 11 installeren?

Vandaag is het nieuwe besturingssysteem van Microsoft uitgekomen, Windows 11. Deze wordt in fases gratis uitgerold op computers die...

Moet ik Windows 11 installeren?

Moet ik Windows 11 installeren?

Vandaag is het nieuwe besturingssysteem van Microsoft uitgekomen, Windows 11. Deze wordt in fases gratis uitgerold op computers die...

Hoeveel kost een website?

Hoeveel kost een website?

Wanneer je een bedrijf begint of een project start, dan hoort daar vaak ook een website bij. Maar wat is precies het nut van een...

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte willen blijven van nieuwe artikelen? Meld je aan!