WordPress website laten maken

Uniek en professioneel WordPress webdesign en ontwikkeling pakket om jouw droom website te laten maken.

Een compleet WordPress pakket Alleen bij Exoid

Eigenaar / HBO-ICT student

Laat een professionele website of webshop laten maken die perfect aansluit op je wensen. Een website met een hoge Google Ranking score en een goede gebruikerservaring zodat je bezoekers klanten worden.

Een betaalbare website met een uniek WordPress Webdesign, WordPress hosting, onderhoud en beveiliging. Dat krijg je alleen bij Exoid. Want jouw website is meer dan alleen een visitekaartje, het kan je volledige business zijn. Daarom maak ik opvallende, responsieve en op maat websites en webshops.

flat screen monitor
turned on gray laptop computer

WordPress
diensten

WordPress webdesign

Een unieke WP website laten maken zonder vaste thema’s kan bij Exoid. Een professioneel op maat gemaakt webdesign. Handige plugins en een goed werkende website. Net zoals de Exoid website.

WordPress webshop

De meeste webshops zijn gemaakt met WooCommerce, een WP plugin. Samen met Mollie, een betaalservice, jouw wensen en mijn ontwikkeling skills creeëren we jouw droom webshop.

Q

WordPress blog

Een WP blog is makkelijk te maken en te onderhouden. Zo heeft Exoid ook zijn eigen blog. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden, zoals een volledige community (forum) oprichten? Neem contact op en laat je verassen.

WordPress beveiliging

De WP omgeving wordt voorzien van een gratis SSL certificaat, te zien aan het HTTPS slotje in de zoekbalk. Ook inlogbeveiliging, anti-spam beveiliging en malware beveiliging krijg je bij een WP website van Exoid.

WordPress website verhuizen

Je WP website verhuizen is een lastige taak en kan al snel fout gaan. De database moet verhuist worden, links moeten aangepast worden en alles moet worden getest. Dit kan Exoid allemaal voor je regelen!

WordPress website versnellen

Een langzame website is niet fijn. Exoid kan dit voor je oplossen, zodat je geen bezoekers meer verliest. Met handige trucjes, de beste plugins en door de juiste instellingen toe te passen wordt je WP website versneld!

s

WordPress Backup maken

Je website of webshop wordt elke dag volledig geback-upt. Je kunt ook kiezen om vaker een back-up te laten maken. Zo heb je altijd de recentste versie, mocht er in het hele kleine geval iets fout gaan of mocht je terug willen gaan naar een oudere versie van de site. 

WordPress ondersteuning

Wil je alleen ondersteuning bij je bestaande WP website? Dat kan ook! Ik help je graag bij het repareren van WordPress of het aanpassen van je website. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Staat jouw benodigde dienst er niet bij? Niet alles staat hier vermeld. Vraag het even na.

Benieuwd naar Exoid’s projecten?

Met trots heb ik al veel bedrijven kunnen helpen met een nieuwe website. Zo heb ik voor Boy Naaijkens van Natuurshop Madelief in Valkenburg een unieke website gemaakt die aansluit bij zijn wensen. Ook voor schoolprojecten heb ik veel websites kunnen maken zoals PY-CTF, een online programmeer leeromgeving voor middelbare scholieren van het Technasium.

Hoeveel kost een WordPress website laten maken?

De bekende vraag! Omdat elk project anders is, bied ik offertes op maat. Eerst hebben we graag duidelijk wat je nodig hebt, voordat er een prijs geven wordt. Zo krijg je waar voor je geld en komen we tot een prijs waar je blij van wordt! Neem snel contact op om je offerte op maat te ontvangen.

Mijn WordPress
totaalpakket

Domeinnaam &
e-mailaccount(s)

Je website heeft natuurlijk ook een naam nodig. Dat heet een domeinnaam. Deze kan je relatief goedkoop kopen. Ook heb je misschien een professionele e-mail nodig. Dit kan Exoid allemaal voor je regelen.

Supersnelle hosting

Je WordPress website hosten kan bij Exoid op de krachtige lokale Titan server of in de cloud. Bij Exoid krijg je een snelle website die precies geoptimaliseerd is voor WP. Ook zorg ik voor je back-ups.

Op maat webdesign

Een uniek design die voldoet aan al jouw wensen én die van de gebruikers, staat bij Exoid voorop. Ik maak verschillende designs en jij laat weten wat je ervan vindt. Zo komen we samen tot een gewenst resultaat: jouw droom website.

Wat vinden klanten
van Exoid?

Laat je WordPress website maken!

Óf laat je bestaande website fixen. Ik ben er ook voor ondersteuning.